Afbeelding Week van de Keigezonde Kempen Afbeelding 1

 

Erika's geheim voor een gezond gezin? Alles met mate. En veel prate(n).

Het moederschap heeft bij mij voor de klik gezorgd. Alles kan, maar met mate. Snoepen mag dus af en toe. En de pot choco is hier nog niet verbannen. Mama houdt ook van een pak friet of een reep chocolade op tijd en stond. Mijn partner en ik gebruiken ons gezond verstand wanneer het op gezond eten aankomt én wij sporten vaak! Elke dag proberen we het goeie voorbeeld te geven. En dat heeft meer impact dan die granola te pushen.

Dat evenwicht streef ik na, in alles. Mijn leven is het merendeel van de tijd heerlijk in balans. Ik werk én ik geniet. Zo’n evenwicht, daar kies je heel bewust voor. En ook al heeft niet iedereen op elk moment in zijn of haar leven de mogelijkheid om de stappen te zetten die ik heb gezet. Ik ben er wél van overtuigd dat iedereen iets kan doen. Je hebt altijd keuze in het leven. En zelfs de kleine keuzes betekenen soms een wereld van verschil.

Durf ook te zeggen wat er scheelt. Tegen je partner of tegen je baas. Misschien is je probleem veel minder groot dan je denkt. Kern van mijn happiness? Mijn gezin gezond en gelukkig zien. Hier kiemt de liefde, van hieruit spreaden we the love.

Erika
www.erikavantielen.be

 

Erika doet mee met de keigezonde week

 

Doe mee met de Week van de Keigezonde Kempen

Van 1 tot en met 7 maart 2018 staat er een keigezonde week op jouw gezinskalender. De ‘Week van de Keigezonde Kempen’ staat bol van de activiteiten voor een gezond(er) gezinsleven. Doe mee en gun jezelf even tijd om stil te staan bij gezond gedrag in jouw gezin. Veel gezinnen zoals jij en ik hebben wel de intentie om gezond gedrag thuis voorop te stellen, maar lopen tegen de tijd en de drukte aan.

De actieweek wil met jou terug naar de basis van een gezond evenwicht, niet veel van alles, maar van alles een beetje. Denk maar: Heel even tijd maken voor je kinderen, samen ontbijten, aandacht hebben voor een gezonde brooddoos, regelmatig een korte avondwandeling of ravotmoment in eigen tuin, kies voor een offline uurtje, praat en luister. 

Voor welk evenement schrijf jij in?

Bekijk het programma op www.gezondekempen.be

Facebook @keigezondekempen
Instagram #keigezondekempen

Kom op woensdag 7 maart met je gezin naar het slotevenement in Turnhout!
13u tot 17u - Thomas More Hogeschool
Met groot aanbod gezonde workshops, gezonde beurs, gratis soep van Vloeibar en zoveel meer.
Gratis toegang!

foto-erika-met-kids.jpg
groepsfoto-partners-met-logo-week-kk.jpg
img_20170827_175903.jpg
carolien-juicht-low-res.jpg
Erika doet mee
Partners van deze actieweek

Evenementen van deze actieweek