Alle gezonde evenementen bij jou in de buurt

Menu
Afbeelding Week van de Keigezonde Kempen Afbeelding 1

Van 1 tot en met 7 maart 2019 staat er een keigezonde week op jouw gezinskalender. De ‘Week van de Keigezonde Kempen’ staat bol van de activiteiten voor een gezond(er) gezinsleven. Doe mee en gun jezelf even tijd om stil te staan bij gezond gedrag in jouw gezin. Veel gezinnen zoals jij en ik hebben wel de intentie om gezond gedrag thuis voorop te stellen, maar lopen tegen de tijd en de drukte aan.

De actieweek wil met jou terug naar de basis van een gezond evenwicht, niet veel van alles, maar van alles een beetje. Denk maar: Heel even tijd maken voor je kinderen, samen ontbijten, aandacht hebben voor een gezonde brooddoos, regelmatig een korte avondwandeling of ravotmoment in eigen tuin, kies voor een offline uurtje, praat en luister. 

De Kempen beweegt! Doe mee met #bewegen5voor12

Om de start van de Week van de Keigezonde Kempen niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, roepen we iedereen op om een beweegmoment te organiseren op vrijdag 1 maart om 11u55, onder de noemer #bewegen5voor12.

Dat kan zijn: yoga-oefeningen, een dansact, springkasteelspringen, groot kussengevecht, flashmob, een markt vol springtouwen, doe een mega swich swich… Originaliteit mag, doe 's zot! 

Ook scholen willen we aanmoedigen om deel te nemen! Vrijdag 1 maart is de laatste dag voor de krokusvakantie en wellicht wordt er in heel wat scholen carnaval gevierd, een ideaal moment om met de hele school verkleed een beweegmoment te doen… of om met de klas het beweegmoment in je gemeente mee te doen! 

Er valt zelfs een prijzenpakket te winnen!

>> Meer info over #bewegen5voor12

Volg de actieweek

Facebook @keigezondekempen
Instagram #keigezondekempen

partners-web.jpg
tip-1.jpg
tip-2.jpg
tip-3.jpg
tip-4.jpg
tip-5.jpg
tip-6.jpg
tip-7.jpg
tip-8.jpg
500-th_kind_aan_tafel_istock_000008358833xsmall_1_.jpg
bushcraft-workshop.jpg
doe-sessies-peuters-in-actie.jpg
goed-gevoel-muur.jpg
kinderen-zwemmen-gratis.jpg
speeltuin.jpg
workshop-gezonde-brooddoos.jpg
500-familiezoektocht-3-1.jpg
gezond-opgroeien.jpg
iedereen-proefkampioen.jpg
knuffelturnen.jpg
start-to-fruit.jpg
yoga.jpg
beter-in-balans.jpg
peuters-in-actie.jpg
Partners van deze actieweek