Afbeelding Wat je als kind eet, heb je voor het leven beet! Afbeelding 1

**VOLZET**

Kinderen mogen naar hartenlust snoepen? Wablieft? Ja hoor, je leest het goed! Kinderen mogen veel snoepen van heel wat lekkers. Sappig fruit en verse groenten, melkproducten en lekker bruin brood zijn gezonde “versnaperingen”.

Een gezonde en gevarieerde voeding met voldoende beweging is wat kinderen nodig hebben. Maar hoe overtuig je jouw ukkepuk om een gezonde koek te kiezen in plaats van die lekkere chocoladekoeken. Of een appel als snack?

Opvoeding, ook op het vlak van eten, zonder steeds de strijd aan te gaan, is niet altijd een evident karwei. Het goede voorbeeld geven doet wonderen. Maar wat kan je als ouder nog meer doen?

Op de vele vragen die ouders zich stellen: Eet mijn kind niet te weinig? Moet mijn kind zijn bord leeg eten? Mijn kind lust niets, wat nu?... willen we tijdens deze info-avond antwoorden bieden.

De partners Stadsregio Turnhout, Stad Turnhout en gemeenten Oud-Turnhout, Vosselaar en Beerse slaan samen met Gezinsbond en ZITDAZO de handen in elkaar en bieden tal van activiteiten aan met één centraal thema: samen bezig zijn rond gezondheid, op alle vlakken.

Gezond Gezind, dat zijn gratis activiteiten om samen te doen.

Type Lezing
Thema
  • Gezondheid en milieu
  • Voeding
  • Opvoeden
Doelgroep
  • Senioren
  • Kansengroepen
  • Volwassenen
Datum: di 3 mrt 2020
Startuur: 20:00
Prijs: Gratis
Inschrijven
Adres
CC de Warande zaal B
Warandestraat 42, 2300 Turnhout
Contactgegevens
Steven Gielis

info@zitdazo.com
Meer info: http://www.gezondgezind.be
Deel dit event op social media