Afbeelding Verslaafd? Samen met jouw omgeving op weg naar herstel! Afbeelding 1

Verslaafd? Samen met jouw omgeving op weg naar herstel! 
Verslaving is een ziekte die niet alleen de patiënt, maar ook zijn of haar omgeving treft. Als je samen de weg van herstel kan inslaan, vergroot dat de kans op langdurig succes. We tonen jullie graag een manier om samen het gesprek aan te gaan en zetten daarbij maximaal in op wederzijds begrip. 
Schrijf jullie in voor de workshop ‘Verslaafd? Samen met jouw omgeving op weg naar herstel!’ om samen al eerste stappen te zetten naar een nuchter leven. Is jouw geliefde er (nog) niet klaar voor? Ook dan ben je welkom om handvatten aangereikt te krijgen waarmee je aan de slag kan.

Type Workshop
Thema
  • Geestelijke gezondheid
  • Verslaving
Doelgroep
  • Gezinnen
  • Kansengroepen
  • Andersvaliden
  • Volwassenen
Doelgroepinfo Iedereen die in groep wil werken aan (psychisch) herstel kan zich inschrijven: (ex)patiënt, vriend, familielid, hulpverlener, vrijwilliger ...
Datum: wo 25 sep 2019
Startuur: 13:30
Prijs: €10
Inschrijven
Adres
't Vooruitzicht
Stelenseweg 15, 2440 Geel
Contactgegevens
Bart Buyens
0492 23 84 78
kempen@herstelacademie.be
Meer info: http://www.herstelacademie.be/kempen/
Praktische info
Inschrijven bij voorkeur via de website (hier kan u meteen het aantal beschikbare plaatsen zien) Bij vragen contacteer ons gerust! Onze vormingen kosten €5 per sessie/per deelnemer. TIP: wendt u tot uw plaatselijke OCMW en ga na of u (onder bepaalde voorwaarden) beroep kan doen op een tegemoetkoming.
Deel dit event op social media