Afbeelding Sterk genoeg! Afbeelding 1

Zit jij in het eerste of tweede middelbaar en wil je leren sterker in je schoenen te staan, je eigen grenzen en die van anderen leren respecteren? Heb je het soms wat moeilijk om je eigen mening te geven? Dan is onze 3-daagse training zeker wel iets voor jou!

In deze 3 dagen leren we via leuke oefeningen en doe-opdrachten omgaan met stress, pesters, geweld, omgaan met je eigen agressie en ga zo maar even verder. Daarnaast leren we je om meer vertrouwen in jezelf te krijgen en je eigen kracht te leren kennen. Kortom, je wordt beter baas over jezelf!

Je leert niet alleen van jezelf, maar ook van de groep rondom je. Samen doen jullie heel wat ervaringen op, die jullie dan kunnen delen met elkaar. Vertrouwen is hier een belangrijk woord! Thema’s zoals stevig in je schoenen (letterlijk en figuurlijk), omgaan met pesten en groepsdruk, lichaamstaal, zelfverdediging … komen allemaal aan bod.

De training is gratis, het enige wat je zelf moet voorzien is losse kledij (zodat je vrij kan bewegen), een lunch, tussendoortje en een drankje!

We spreken af aan het jeugdhuis TYDEEH in Mol! Op 14, 15 en 16 april van 10u00 tot 15u00!

Heb je nood aan meer info?

Dan kan je terecht bij kim.weckx@groepintro.be

Inschrijven kan via: https://forms.gle/eyh7Kq5jMQqVh2PE6

Type Vorming
Thema
  • Geestelijke gezondheid
Doelgroep
  • Jongeren
Datum: wo 14 apr 2021  - vr 16 apr 2021
Startuur: 10:00
Prijs: Gratis
Inschrijven
Adres
Jeugdhuis TYDEEH
Rivierstraat 8, 2400 Mol
Contactgegevens
Kim Weckx

kim.weckx@groepintro.be
Deel dit event op social media