Afbeelding Meer energie? Zo laad je tijdig je batterijen weer op Afbeelding 1

Heb jij vaak last van stress? Soms is wat gezonde spanning exact wat je nodig hebt om je to-dolijstje af te werken. Maar te veel stress? Daarvan ondervind je vooral de nadelen. Het is dus belangrijk om je energie- en stressniveau in balans te houden.

Hoe je die balans zo goed mogelijk bewaakt, dat leer je in onze webinar. Met praktische tips die je kan toepassen in je dagelijkse leven helpt energiecoach Twiggy Peeters je om je veerkracht weer een boost te geven.

De onderwerpen:

  • Wat is een gezonde energie-stress balans?
  • Hoe signalen herkennen? Waar krijg je energie van en wat vergt extra energie?
  • Hoe laad je je batterijen tijdig op?
  • Hoe kan je je dagelijkse levensstijl aanpassen om chronische stress en een burn-out te vermijden
Type Infosessie
Thema
  • Geestelijke gezondheid
Doelgroep
  • Iedereen
Doelgroepinfo Heb jij vaak last van stress? Soms is wat gezonde spanning exact wat je nodig hebt om je to-dolijstje af te werken. Maar te veel stress? Daarvan ondervind je vooral de nadelen. Het is dus belangrijk om je energie- en stressniveau in balans te houden. Hoe je die balans zo goed mogelijk bewaakt, dat leer je in onze webinar. Met praktische tips die je kan toepassen in je dagelijkse leven helpt energiecoach Twiggy Peeters je om je veerkracht weer een boost te geven. De onderwerpen: Wat is een gezonde energie-stress balans? Hoe signalen herkennen? Waar krijg je energie van en wat vergt extra energie? Hoe laad je je batterijen tijdig op? Hoe kan je je dagelijkse levensstijl aanpassen om chronische stress en een burn-out te vermijden
Datum: wo 21 apr 2021
Startuur: 20:00
Prijs: Gratis
Inschrijven
Praktische info
Waar? Gewoon bij je thuis, vanop je pc, tablet of smartphone. Spreker: Twiggy Peeters, energiecoach Voor wie? Voor iedereen die soms het gevoel heeft dat de emmer overloopt en daar graag iets aan wil doen.
Deel dit event op social media