Afbeelding De HerstelAcademie, Samen Veerkrachtig Afbeelding 1

Veerkracht, een term die men vaak in de mond neemt. Een veelomvattend begrip ook. Maar wat is veerkracht nu net? Hoe kan je veerkrachtig zijn en blijven? Welke tools en inzichten kunnen je helpen om veerkrachtig door het leven te gaan? Hoe kan een HerstelAcademie je ondersteunen in het opbouwen van je veerkracht?

Een duo van een professional en een ervaringsdeskundige trachten jullie antwoord te bieden op deze vragen tijdens deze interactieve lezing. We laten jullie zo meteen ook proeven van de werking van een HerstelAcademie. Hierin staan evenwaardige inzet/inbreng van ervaringskennis en professionele kennis (co-creatie) alsook het bieden van een laagdrempelig aanbod centraal.

Type Infosessie
Thema
  • Geestelijke gezondheid
Doelgroep
  • Gezinnen
  • Kansengroepen
  • Andersvaliden
  • Volwassenen
Doelgroepinfo Iedereen die in groep wil werken aan (psychisch) herstel kan zich inschrijven: (ex)patiënt, vriend, familielid, hulpverlener, vrijwilliger ...
Datum: ma 7 okt 2019
Startuur: 19:30
Prijs: Gratis
Inschrijven
Adres
Oud Gemeentehuis
Vaartstraat 29, 2490 Balen
Contactgegevens
Birgit Massagé
014/74 40 50
birgit.massage@balen.be
Meer info: http://www.herstelacademie.be/kempen/
Praktische info
Deze interactieve lezing kadert in de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid. Inschrijven doe je via de website van de Herstelacademie of via de website van gemeente Balen. Op de website van de Herstelacademie kan je inschrijven door op de knop "ik ga" te klikken, de nodige gegevens in te vullen en vervolgens op "inschrijven" of "inschrijven en account aanmaken" te klikken. Meteen daarna ontvang je een bevestigingsmail met alle nodige informatie. Indien je bent ingeschreven en toch niet aanwezig kan zijn, graag een seintje via kempen@herstelacademie.be of 0492 23 84 78 Op de website van Balen kan je inschrijven door te klikken op "e-loket". Daar vind je ook nog verschillende andere activiteiten die van 1 tot 10 oktober georganiseerd worden.
Deel dit event op social media