Alle gezonde evenementen bij jou in de buurt

Menu
Afbeelding Speeltuin met veel extra's voor de week van de kei gezonde kempen Afbeelding 1

Deze zondag is extra speciaal! Er zullen naast de sporthal speeltuin ook andere activiteiten plaatsvinden. Activiteiten waaraan kan deelgenomen worden zijn: leren fietsen, knuffelturnen, wandelen, babymassage en kindergrime. Deze activiteiten zijn gratis maar u dient wel vooraf in te schrijven, behalve voor de speeltuin, wandelen en kindergrime dient u zich wel in te schrijven. Voor de sporthal speeltuin is de inkomprijs zoals de andere zondagen 2,50 euro.

Sporthal speeltuin

Peuters, kleuters en kinderen tot en met 10 jaar vrij spelen in gans de sporthal met al sport- en speelmateriaal: springkussens, ballen, driewielers, glijbaantjes, blokken, klimtuigen,... Ouders, en andere begeleiders kunnen toekijken vanuit de cafetaria, vanaf de tribune of kunnen mee op het terrein gaan met de allerkleinsten. In de speeltuin houdt uiteraard iedereen zijn eigen (kind(jes) in het oog! Kinderen zijn wel verplicht binnen sportdagen te dragen tenzij op de springkussens.

Leren fietsen i.s.m. Sportwerk Vlaanderen

Kleuters die al enige ervaring hebben met een loopfiets en/of fiets met zijwielen kunnen samen met één actieve (groot)ouder leren fietsen. In 1 groep van max. 20 duo's. Belangrijk! Eigen fiets, zonder zijwielen meebrengen. Dit van 15-18 uur in de sporthal.

Knuffelturnen

Een leuke variant van bewegingsopvoeding voor peuters en kleuters van 2 tot 6 jaar samen met één van hun actieve (groot)ouders. In 4 groepjes van 8 duo's.

  • 14 tot 14.45 uur: 2-3 jarigen
  • 15 tot 15.45 uur: 3-4 jarigen
  • 16 tot 16.45 uur: 4-5 jarigen
  • 17 tot 17.45 uur: 5-6 jarigen

Wandelen i.s.m. WSV Mol

Vanuit sportcentrum 'Den Uyt' vrij vertrek tussen 13.30 tot 16.30 uur voor een wandeling van +/- 4,5 km en van +/- 7 km. De route is aangegeven aan de hand van een plannetjes en met pijlen. Toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelgebruikers.

Babymassage

Babymassage geeft een moment van rust en ontspanning aan kind en ouder. Voor baby's tussen 6 weken en 6 maanden plus mama of papa of grootouder. In 2 groepjes van max. 10 duo's. Gelieve een handdoek mee te brengen.

  • Sessie 1: 14.30 tot 15.30 uur
  • Sessie 2: 16 tot 17 uur

Kindergrime

Kinderen kunnen hun gezicht gratis laten grimeren.

INSCHRIJVEN VIA: https://www.gemeentemol.be/sport --> Online inschrijven sportactiviteiten

Type Evenement
Thema
  • Beweging
Doelgroep
  • Gezinnen
Doelgroepinfo Jonge gezinnen
Datum: zo 3 mrt 2019
Startuur: 13:30
Prijs: 2,50 euro voor de speeltuin. Andere activiteiten zijn gratis maar vooraf in te schrijven!
Meer info: http://https://www.gemeentemol.be/activiteitendetail/322910801/2/speeltuin-met-veel-extras-voor-de-week-van-de-kei-gezonde-kempen
Adres
2400 Mol
Contactgegevens
Sportdienst Mol
014 33 05 04
sportdienst@gemeentemol.be
Praktische info
Binnenschoenen meenemen voor de activiteiten die doorgaan op de sportvloer van de sporthal = knuffelturnen, leren fietsen, speeltuin.
Deel dit event op social media