Alle gezonde evenementen bij jou in de buurt

Menu
Afbeelding Opvoeden is simpel...maar niet altijd gemakkelijk Afbeelding 1

Heb jij als mama ook het gevoel tijd en handen tekort te hebben? Heb je het gevoel dat er veel ‘moet’ in je leven en je meer geleefd wordt dan te leven? Voel je behoefte aan meer tijd, rust, energie en voldoening? Barbele Kindt, gelooft als mama van vijf, als onderneemster en auteur van het boek ‘Leven is simpel… maar niet altijd gemakkelijk’ alvast dat het kan. Ze toont je, op een herkenbare en praktische manier, hoe je ook nu, als ‘drukke mama’, tegelijk rust, ontspanning, geluk en voldoening kunt creëren en ervaren.

Barbele Kindt groeide op als oudste in een gezin met negen kinderen. Ze is gehuwd met Paul en zelf mama van vijf kinderen. 

In 2011 liet Barbele haar vaste benoeming als docent aan de lerarenopleiding los en intussen combineert ze het moederschap met het ondernemerschap. Vanuit haar ervaring als dochter, moeder, partner, docent, coach en trainer ontwikkelde Barbele een krachtige visie op persoonlijke ontwikkeling. Haar inzichten en aanpak zijn vaak rake eye-openers die aanzetten tot verandering en groei. 

Barbele deelt haar inzichten op een toegankelijke manier via verschillende kanalen.

Haar boek 'Leven is simpel... maar niet altijd gemakkelijk' maakt ons duidelijk hoe we zin kunnen geven aan het leven dat niet altijd gemakkelijk is. De vele praktische inzichten en handvatten zorgen dat je daar ook onmiddellijk mee aan de slag kan. Je kan het boek aankopen via de webshop van Compagnon de route.

Type Infosessie
Thema
  • Geestelijke gezondheid
  • Opvoeden
Doelgroep
  • Volwassenen
Doelgroepinfo Heb jij als mama ook het gevoel tijd en handen tekort te hebben? Heb je het gevoel dat er veel ‘moet’ in je leven en je meer geleefd wordt dan te leven? Voel je behoefte aan meer tijd, rust, energie en voldoening? Op deze infosessie laten we je zien hoe ouderschap echt wordt ervaren en belangrijker, we geven je tips die je kunnen helpen.
Datum: ma 29 apr 2019
Startuur: 20:00
Prijs: Gratis
Meer info: http://https://www.cm.be/selfservice/agenda
Adres
Bibliotheek Hoogstraten
Lindendreef 1B, 2320 Hoogstraten
Contactgegevens
Dienst Gezondheidsbevordering
014 40 35 45
Gezondheidsbevordering.amt@cm.be
Praktische info
Deze sessie wordt georganiseerd in samenwerking met het Huis van het Kind Hoogstraten.
Deel dit event op social media