Alle gezonde evenementen bij jou in de buurt

Menu
Afbeelding Help, ik ben niet perfect! Afbeelding 1

Probeer jij als jonge ouder steeds de perfectie na te streven? Ben jij vaak vooral gefocust op de hoge (vaak veronderstelde) normen die mensen in jouw omgeving stellen en streef jij er steeds naar om perfect aan die (te hoge) verwachtingen te willen voldoen? Heb jij het gevoel dat je steeds onder druk staat om te voldoen aan een volmaaktheid die door de omgeving wordt geëist?

Tijdens deze sessie geeft Erna Claes, dr in de Psychologie, je meer inzicht in jouw perfectionisme als jonge ouder. Hoe je denken, voelen en handelen je kan vastzetten in je perfectionisme. Ze geeft tips en handvaten om hieraan een nieuwe wending te geven. Zo kan je je perfectionisme wat loslaten en weer meer vertrouwen op je eigen zelf om keuzes te maken en de dingen te doen zoals jij ze graag zou willen doen.

Type Infosessie
Thema
  • Geestelijke gezondheid
  • Opvoeden
Doelgroep
  • Volwassenen
Doelgroepinfo Als jonge ouder komt heel veel op je af en je wil zo graag alles goed kunnen combineren: een goede mama of papa zijn, een liefhebbende partner, een ambitieuze werknemer en een goede vriend of vriendin. Het gaat niet alleen om praktische tijdsdruk, maar ook de sociale druk. De rol die sociale media hierin spelen, bewust of onbewust, valt niet te onderschatten. Je ziet foto’s van broertjes en zusjes die vredevol samenspelen, baby’s die schattig slapen, mama en dochter die bij een stralende zonsondergang samen op het strand lopen, intens plezier in bad,…
Datum: za 27 apr 2019
Startuur: 10:30
Prijs: CM- leden: 10€, Niet-leden: 10€, CM-leden met Verhoogde Tegemoetkoming: 5€
Meer info: http://https://www.cm.be/selfservice/agenda
Adres
CM Geel
Stationsplein 2B, 2440 Geel
Contactgegevens
Dienst Gezondheidsbevordering
014 40 35 45
Gezondheidsbevordering.amt@cm.be
Praktische info
Het is niet altijd evident om je als jonge ouder vrij te maken voor een infosessie, ook al heb je veel interesse in het onderwerp. In het kader van onze campagne 'ouders achter de schermen' hebben we een nieuwe formule in het leven geroepen, de brunchsessie. Tijdens de sessie kan je volop genieten van een gezellige en lekkere brunch! Je kindjes zijn bovendien welkom, voor hen is opvang voorzien!
Deel dit event op social media