Alle gezonde evenementen bij jou in de buurt

Menu
Afbeelding Conflicthantering kan je leren Afbeelding 1

Omwille van de angst voor conflicten tracht je vaak conflicten zoveel mogelijk te vermijden. Discussies en confrontatie worden uit de weg gegaan. Je doet je uiterste best om (soms veel te lang!) lief voor elkaar te blijven. Een diepere drijfveer voor dit lief zijn is wellicht de nood van elk individu om door zijn omgeving aanvaard te blijven. De angst om alleen te komen staan is bepalend voor heel wat gedragingen. Gevolg van het vermijden van conflicten is dat echte ontmoeting niet meer kan en dat er enkel gepraat wordt over koetjes en kalfjes. Al wil je het tegendeel!  

In deze 2 workshops leer je verschillende soorten conflicten herkennen, bekijk je een gamma van stijlen om ermee om te gaan en bepaal je je eigen strategie. We leren het belang van wat de effecten zijn van jouw gedrag en dit af te stemmen op  de bedoeling van de ander zonder jezelf te verliezen. 

We proberen samen te groeien in onze zienswijze  en ons daardoor sterker te voelen. Conflicten hoeven niet langer beschouwd te worden als absoluut te vermijden, maar als uitdagingen die , als ze goed beheerst worden, creatief en effectief het oplossen van problemen kunnen stimuleren.

Een reeks van 2 sessies (€5/sessie):

- 26/4

- 3/5

Type Workshop
Thema
  • Geestelijke gezondheid
Doelgroep
  • Volwassenen
  • Iedereen
Datum: vr 26 apr 2019  - vr 3 mei 2019
Startuur: 13:00
Prijs: €10 (2 sessies)
Meer info: http://https://www.herstelacademie.be/kempen.html
Adres
CM Turnhout
Korte Begijnenstraat 22, 2300 Turnhout
Contactgegevens
Maaike Boonstra

maaike.boonstra@ggzkempen.be
Praktische info
Inschrijven via de website https://www.herstelacademie.be/kempen.html
Deel dit event op social media