Alle gezonde evenementen bij jou in de buurt

Menu
Afbeelding #bewegen5voor12 Afbeelding 1

Om de start van de Week van de Keigezonde Kempen niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, roepen we iedereen op om een beweegmoment te organiseren op vrijdag 1 maart om 11u55, onder de noemer #bewegen5voor12.

Dat kan zijn: yoga-oefeningen, een dansact, springkasteelspringen, groot kussengevecht, flashmob, een markt vol springtouwen, doe een mega swich swich… Originaliteit mag, doe s zot! Schakel sport - en dansclubs in om mee te doen. Het beweegmoment kan doorgaan bv. op de markt, een voetbalveld, de sporthal, parking van het gemeentehuis…

Ook scholen willen we aanmoedigen om deel te nemen. Vrijdag 1 maart is de laatste dag voor de krokusvakantie en wellicht wordt er in heel wat scholen carnaval gevierd, een ideaal moment om met de hele school verkleed een beweegmoment te doen… of om met de klas het beweegmoment in je gemeente mee te doen!

Waarom een beweegmoment?

De Vlaming zit gemiddeld 8u per dag en dat is te veel. Een gezonde dag bestaat uit een goede mix van zitten, staan én bewegen. En dat willen we veranderen!

Meer info vind je op de site van Logo Kempen 

Type Evenement
Thema
  • Beweging
Doelgroep
  • Iedereen
Datum: vr 1 mrt 2019
Startuur: 11:55
Prijs: Gratis
Meer info: http://www.gezondekempen.be
Adres
2300 Turnhout
Contactgegevens
Evy Bens
014 44 08 34
evy@logokempen.be
Deel dit event op social media